Persondatapolitik for The Soulfuls

Ved indmeldelse i The Soulfuls samtykker jeg til, at The Soulfuls indsamler oplysninger om mig. Du kan læse nærmere her om Persondatapolitik for The Soulfuls.

Jeg ønsker at modtage markedsføring fra The Soulfuls

Dette omfatter e-mail, SMS, fremsende invitationer via Facebook, nyhedsbreve max 5 gange årligt, fremsende invitationer til events, lancering af produkter, seminarer mm.

The Soulfuls er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af The Soulfuls, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved The Soulfuls behandling af dine personoplysninger. The Soulfuls behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

 

1.     Hvad bruger The Soulfuls dine oplysninger til?

The Soulfuls indsamler oplysninger om dig, når du indmelder dig som medlem af The Soulfuls, og anvender disse oplysninger for at kunne administrere dit medlemskab, indsende invitationer til events, lancering af produkter, fremsende nyhedsbreve max 5 gange årligt.

 

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til og frameldinger til aktiviteter og arrangementer. The Soulfuls behandler alene almindelige personoplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-mailadresse.

 

The Soulfuls behandler de oplysninger om dig på baggrund af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordnings artikel 6, stk. 1, litra a.

 

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket eller deltagelse i et arrangement.

 

2.     Hvor længe opbevarer The Soulfuls dine oplysninger?

The Soulfuls gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, og så længe det er nødvendigt i forhold til de formål, hvortil de behandles.  

 

Dine oplysninger bliver opbevaret frem til udmelding af The Soulfuls.

 

3.     Tilbagetrækning af samtykke

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

 

4.     Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:

The Soulfuls,

Aram Ostadian-Binai
aram @ thesoulfuls.com